J&R Event Support

06-5181 1761


In het voetlicht

Het belichten van podia en het verzorgen van lichtshows boven de (LED)dansvloer  behoort tot onze specialiteiten. Door middel van diverse soorten spots, moving heads en strobo’s, gemonteerd aan een Truss systeem, ontstaat er sfeer en kwaliteit waar artiesten naar verlangen en die uw publiek zal waarderen. 

 

Ook theatrale belichting is voor ons een vertrouwd terrein. Zo hebben wij veel ervaring met het belichten van toneelvoorstellingen, modeshows, concerten, dansshows en zangkoren. Inmiddels hebben wij niet alleen theaterlicht verzorgt in theaters, maar ook op diverse andere locaties, zoals sportzalen, kerken, fabriekshallen en buitenlocaties.

Omdat J&R Event Support maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk vindt, hebben wij afgelopen jaren geïnvesteerd in energiezuinige LED verlichting. Naast dat LED verlichting extra mogelijkheden geeft, maakt het ook een verschil in uw energierekening. Zo hebben wij ervaren dat het stroomverbruik van sommige evenementen door gebruik van LED verlichting tot 50% is gedaald. Dat scheelt!